top of page
Modernt ölbryggeri

Matmilen arrangeras i hela Sverige och delar av Finland, företaget bakom heter RP EATING AB. 

Om företaget RP EATING AB. 

Vi är ett företag som arbetar med olika restaurangkoncept, allt ifrån matpromenader till matfestivaler. Vi hjälper och stöttar restauranger med marknadsföring, etableringar och besökare. Vi arbetar på flera plan med att få restaurangnäringen att öka sin omsättning. Flera av våra projekt drivs helt ideellt, vi ger även ekonomiska bidrag och stipendier till personer som arbetar inom restaurangnäringen. Vi stöder flera svenska mikrodestillerier och kommer under 2024 utveckla ett vinsortiment tillsammans med ett antal italienska vingårdar. 

Genom våra kontakter i Italien tar vi in partier med den världsberömda osten Parmigiano Reggiano. Vi säljer ostar med lagringstider 24, 30, 48 och 60 månader.

Nästa leverans är planerad till januari/februari. Boka redan nu så är du säker på att få en bit. Vi säljer bitar om 600 gram. Porto 59kr(fritt vid beställning över 500kr)

PRISLISTA

24 månaders lagring 249kr                   

30 månaders lagring 269kr

48 månaders lagring 339kr

60 månaders lagring 389kr

Hör av dig till oss med en intresseanmälan så återkopplar vi när leveransen anländer. Ange namn, vad du är intresserad av att beställa, skicka till oss på

matmileninfo@gmail.com

bottom of page